Szeparé Szállás -Egyedi Vendégház Információ

Történet – felszereltség – szolgáltatás – egyedi szállás – szabályok

A vendégház név választásának oka, hogy egy külön bejáratú, mindentől független, a vendégeknek akaratuktól függő elkülönülést biztosító szállásról van szó.

Villány mint Borváros hangulati világába remekül illeszkedő egyedi pinceház szálláshelyet sikerült kialakítani, egy régi eredeti présház felújításával.

Gyakorlatilag értékmentésnek is tekinthető, hogy az egyébként műemlék védettséget élvező épület eredeti homlokzata a törvényi előírásoknak megfelelően megőrzésre került.

vendégház szállás egyedi műemlék

Fel lett újítva a tetőszerkezet, épületstatikai megerősítés, és födém került kialakításra, utólagos vízszigetelés és újravakolás, teljes épületgépészeti csere, és újrafestés történt.

épület felújítás egyedi megoldások

Szállás felszereltség, kényelem, információ

Hűtő-fűtő klímaberendezések lettek beszerelve a földszinten és az emeleten is.

hűtő-fűtő klíma berendezés

A pincében bortrezorok építésével sikerült egy sajátosan romantikus hangulatú borospincét varázsolni, itt elfogyasztani egy pohár villányi bort igazi különlegesség.

egyedi Boros-pince

Az étkezőben a bárpult teremti meg azt a jellegzetes hangulatot, amelyben akár egész estés baráti, családi beszélgetések tűnhetnek elillanó pillanatnak.

koccintás, egyedi szórakozás

Az emeleten található a hálószoba kényelmes ágyakkal és a zuhanyzós fürdőszoba. 

Ágy hálószoba

Az apartmant úgy rendeztük be, hogy az az egész család pihenését biztosítsa a teljes nálunk töltött idő alatt. Ellátás nélküli szálláshely gondolata hozta magával, hogy nincs főzésre kialakított hely, így az élelmező családtag pihenése is maximális lehet. Ételek melegítésére mikrohullámú sütő, a hozott romlandó élelmiszerek tárolására hűtő biztosított. 

Mikrohullámú sütő
Minibár-hűtőszekrény

Hotel szerű szolgáltatás a minibár, minden esetben feltöltve várja a vendégeket, evőeszközök, poharak és kávéfőző készülék is rendelkezésre áll.

kávéfőző

Az épületen belüli szórakozás a nagy sebességű wifi hálózat és okos-tv (közel 200 csatornával, jelentős százalékban HD minőségű) használatával lehetséges.

okos tv hd
wifi internet

Kézfertőtlenítő, toalettpapír, törölköző, ágynemű, vasaló, hajszárító, és a vállfák nálunk az alapfelszereltséghez tartoznak.

Ágynemű vasaló hajszárító törölköző toalett papír elsősegély készlet

Igény esetén kiságyat is tudunk biztosítani.

gyerekágy

Ingyenes parkolás a szállás előtt lehetséges.

parkolás a szálláson

Egyedi szállás szabályok

Állatbarát szállás, lakásban tartott kutya, macska előzetes egyeztetéssel hozható. A felár 3.000 Ft/háziállat/éj. A tisztaságért és az állatok által okozott károkért vendégeink tartoznak felelősséggel.

Állatbarát szállás kutya-macska

Dohányzás az épületen belül TILOS!

Dohányozni az épületben tilos!

A vendégház elfoglalása délután 13.00 órától lehetséges és az elutazás napján 11.00 óráig kérjük elhagyni azt!

Szállás foglalási idő elhagyás

Foglalás Lemondási szabályok:
Amennyiben a foglalás lemondásra vagy módosításra kerül, a következő kötbérösszegek kerülnek felszámításra:
15 napon belüli lemondás esetén a szállásdíj 25%-a,
7 napon belül történő lemondás esetén a lemondott éjszakák szállásdíjának 50%-a,
2 vagy kevesebb napon belüli lemondás illetve meg nem jelenés esetén a lemondott/elmaradt éjszakák szállásdíjának 100%-a.

egyedi szállás foglalás lemondása

A vendégház szállás Villány történelmi pincesora mögötti utcában, a Bormúzeumtól 120 méter távolságra található. A kettesben érkező párok érzelmes, romantikus kikapcsolódását nem zavarja semmi, itt el lehet bújni a világ zaja elől!

Cím:

7773 Villány, Zrínyi Miklós utca 17.

Gyakori kérdések

A villányi szállások tömkelegéből nehéz olcsó, hangulatos, mindenkinek megfelelő, egyedi szálláshelyet kiválasztani. Aki csendre nyugalomra vágyik, ugyanakkor mégis közel szeretne maradni a központi helyekhez ahol a legtöbb borozó, pince, étterem található, annak a Szeparé tökéletes választás lesz. A nevezetes Villányi Bormúzeum majdnem a szomszédban van, így a Történelmi Pincesor is csak egy percnyi gyalogút. Mindenhez közel, azonban döntés szerint lehetőség van mindentől távol is lenni. Egyedi romantikus borvárosi vendégház segít elrejtőzni a világ elől az itt töltött teljes időre is. Szeparálja el magát és szeretteit és élvezze Villány semmi máshoz nem hasonlító miliőjét!

Eredet: szeparé < francia: chambre séparée (különszoba) < séparer (különválaszt, szeparál)

Kövessen minket közösségi oldalainkon!

Szerezzen exkluzív – egyedi ajánlatokat!

Rólunk

A Szeparé vendégház családunk újabb vállalkozása. Célunk, hogy vendégeink mindig jól érezzék magukat Villányban, és olyan páratlan élményekkel, érzésekkel távozzanak amiért érdemesnek tartják a visszatérést! Tamás Róbert sommelier