A szállás egyedi hangulata képekben

A szálláson készített fotók - videó galéria

Szeparé szállás evolúciója

Villány, Zrínyi utca régen, és ma. Montázs videó

A szállás egyedi romantikus hangulatának kifejezése képekben. Autentikus a Borváros stílusához illeszkedő Villányban található pinceház szállás. Eredetében felújított pinceház a történelmi borvidék építészeti jellegének megfelelően.

A belső terek a mai kor elvárásainak megfelelve, azonban a hagyományok lehető legteljesebb megőrzésével kerültek kialakításra.

Engedje, hogy az egyedi présház és a borospince romantikus hangulata magával ragadja, élvezze a villányi borok csodálatos ízét, a hely nyugalmát!

5/5
"A Szeparé az igényes, diszkrét, felszabadult pihenésre vágyók különszobája, azaz pinceháza. A földszintjén borozgató-kvaterkázó helységgel, az emeleten háló és fürdőszobával. Ahová az ember diszkréten visszahúzódhat a felszabadult-intenzív élményeket adó villányi séták- borozások után. Tamás Róbert a pinceház üzemeltetője évtizedek óta mindent megtesz a vendégért, mosolyogva, kedvesen, fáradhatatlanul. Ismeri mi kell a felüdülésre, pihenésre, feltöltődésre vágyóknak. Tudja mi az, hogy vendégszeretet. A Szeparé olyan szállást adó pince, ahol kényelmet, békét, az elkülönülés szabadságát nyújtják a vendégnek. Ahol akkor megyünk reggelizni, mikor kipihenve felébredtünk.​"
5/5
A kényelmes szobát és a hangulatos pincét csak pár lépcső választja el egymástól. A Villányi központ, a legjobb pincészetek csak pár percnyire vannak gyalog... Villány hangulátához igazán illik ez a szállás!
5/5
Igényesen kialakított hely, meglepően nagy étkező résszel! 10 fős találkozónkon kényelmesen elfértünk.

A Szeparé szálláshely bemutatása rövid slider video segítségével. music by: Chriss Ronson Feat. Rob – Szeparé

Csendes szállás

A Szeparé pinceház szállás Villány csendes utcájában, a nevezetes történelmi pincesor mögötti Zrínyi Miklós utca 17. szám alatt található. Itt is szorosan egymás mellé épült présházakat láthatunk, melyeknek nagy része helyi műemlék védelemi oltalom alatt áll. Az utca kevésbé ismert a látogatók előtt, így itt a pihenésünket nem zavarja a nyüzsgés még fesztiválok idején sem. Mégis minden fontos helyszínhez, étteremhez, borozóhoz és természetesen a városközponthoz is közel fekszik.

7773 Villány, Zrínyi Miklós utca 17.