A szállás egyedi hangulata képekben

A szálláson készített fotók - videó galéria

Szeparé szállás evolúciója

Villány, Zrínyi utca régen, és ma. Montázs videó

A szállás egyedi romantikus hangulatának kifejezése képekben. Autentikus a Borváros stílusához illeszkedő Villányban található pinceház szállás. Eredetében felújított pinceház a történelmi borvidék építészeti jellegének megfelelően.

A belső terek a mai kor elvárásainak megfelelve, azonban a hagyományok lehető legteljesebb megőrzésével kerültek kialakításra.

Engedje, hogy a présház és a borospince romantikus hangulata magával ragadja, élvezze a villányi borok csodálatos ízét, a hely nyugalmát!

5/5
"A Szeparé az igényes, diszkrét, felszabadult pihenésre vágyók különszobája, azaz pinceháza. A földszintjén borozgató-kvaterkázó helységgel, az emeleten háló és fürdőszobával. Ahová az ember diszkréten visszahúzódhat a felszabadult-intenzív élményeket adó villányi séták- borozások után. Tamás Róbert a pinceház üzemeltetője évtizedek óta mindent megtesz a vendégért, mosolyogva, kedvesen, fáradhatatlanul. Ismeri mi kell a felüdülésre, pihenésre, feltöltődésre vágyóknak. Tudja mi az, hogy vendégszeretet. A Szeparé olyan szállást adó pince, ahol kényelmet, békét, az elkülönülés szabadságát nyújtják a vendégnek. Ahol akkor megyünk reggelizni, mikor kipihenve felébredtünk.​"
5/5
A kényelmes szobát és a hangulatos pincét csak pár lépcső választja el egymástól. A Villányi központ, a legjobb pincészetek csak pár percnyire vannak gyalog... Villány hangulátához igazán illik ez a szállás!
5/5
Igényesen kialakított hely, meglepően nagy étkező résszel! 10 fős találkozónkon kényelmesen elfértünk.

A Szeparé szálláshely bemutatása rövid slider video segítségével. music by: Chriss Ronson Feat. Rob – Szeparé

7773 Villány, Zrínyi Miklós utca 17.